Estudio Esteban
Image default
Recreation / Travel

Vakantiehuisje Otterlo

Bent u zich aan het oriënteren op een kort of wat langer verblijf in een vakantiehuisje? Overweegt u dan vooral een vakantiehuisje in Otterlo. Daarmee verblijft u niet alleen in een schitterende omgeving, maar hebt u ook volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Centrale locatie
Otterlo is centraal in Nederland gelegen. Veel mensen associëren Otterlo en omgeving vooral met het bekende Nationaal Park De Hoge Veluwe. Als u een vakantiehuisje in Otterlo huurt, is dit onder Nederlanders én buitenlanders geliefde park zo ongeveer uw achtertuin! In het park kunt u genieten van de bijzondere natuur; lopend of op de beroemde ‘witte fietsen’ die overal in het park voor u klaar staan. In het park vindt u ook het Kröller Müller Museum, waar u de schilderijen van onder andere Vincent van Gogh kunt bewonderen.

Genieten van de natuur
Ook buiten Nationaal Park De Hoge Veluwe kunt u vanuit uw vakantiehuisje in Otterlo ruimschoots genieten van de natuur. U vindt er bossen, heidegebieden en prachtige zandverstuivingen. Het is een leuk plaatsje, waar onder meer het Nederlands Tegelmuseum is gevestigd. Hier vindt u een bijzondere collectie wandtegels en tegeltableaus die een bezoekje alleszins waard is.

Vakantiehuisje in Otterlo
Met een vakantiehuisje in Otterlo verzekert u zichzelf ook van een ideale basis voor diverse andere uitstapjes. Leuke steden als Arnhem en Apeldoorn lenen zich perfect voor een dagje winkelen. Brengt u uw vakantie in Otterlo door met uw kinderen, dan hoeft u niet bang te zijn dat de verveling toeslaat. Met hen kunt u bijvoorbeeld terecht in Burgers’ Zoo in Arnhem of in Familiepretpark Koningin Juliana Toren. Een vakantiehuisje in Otterlo staat kortom garant voor een geslaagde vakantie!