Estudio Esteban
Image default
Recreation / Travel

Vakantiehuisje op de Veluwe

Op de Veluwe kunt u veel beleven. U kunt genieten van mooie natuur en bijzondere geschiedenis. De Veluwe is het mooiste natuurgebied van Nederland en daarom is er ook extra veel te beleven. U kunt kiezen uit rustige activiteiten tot het bezoeken van grote en drukke bezienswaardigheden.

Speciaal Veluwetransport
De Veluwe is op verschillende manieren te verkennen. Denkt u eens aan een leuke wandeltocht door de Veluwse bossen of fiets met de mountainbikes door de bossen. De beboste terreinen zijn geschikt voor meerdere transportmiddelen. Zo kunt u met de mountainbike professioneel fietsen of kiest u voor een gezellig ritje op de tandem. Als u niet van fietsen houdt kunt u kiezen voor een leuk ritje in een elektrische Twizy! Dit is een kleine elektrische auto waar u geruisloos mee de Veluwe over gaat. Altijd grappig en zeker de moeite waard!

Het Veluwse arrangement
U kunt uw dagje helemaal compleet maken als u kiest voor Veluwse arrangementen. Denkt u eens aan een lekkere lunch in Ermelo en ga daarna vanuit uw vakantiehuisje in Ermelo door naar de leukste activiteiten in de omgeving van Ermelo! Dit is allemaal perfect te combineren vanuit elk vakantiehuisje op de Veluwe! De Veluwe is rijk aan goede vakantiehuisjes en leuke bezienswaardigheden. Kies voor speciale barbecue avonden met prachtig weer terwijl u daarvoor heerlijk hebt genoten van een Veluwse duik in het Veluwemeer.

Rustig genieten kan ook
Het is helemaal aan uzelf of u kiest voor een drukke en volgeplande Veluwse vakantie of dat u kiest voor echte natuurlijke rust. Geniet van rustige landschappen terwijl u geniet van een vakantiehuisje op de Veluwe. U kunt de vogels horen fluiten en ziet de eekhoorntjes lopen in uw achtertuin. Waar kiest u voor?