Estudio Esteban
Image default
Recreation / Travel

Rijschool Uniek Katwijk

 

Ben je op zoek naar een degelijke en betrouwbare auto- of motorrijschool waar je kan leren rijden met een gemotoriseerd voertuig? Bij Rijschool Uniek te Katwijk is dat mogelijk. Je kan er afrijden voor je rijbewijs B, het rijbewijs A en je kan er je bromfietscertificaat halen. Alles dus wat je nodig hebt om als bekwaam bestuurder zelf de weg op te mogen.

Wanneer je je bij ons inschrijft zal je rijlessen volgen van een van onze enthousiaste en gekwalificeerde rijinstructeurs. Deze kunnen je geheel wegwijs maken met een personenauto of een motorfiets. Je leert stap voor stap. Zo begin je met het opstarten van jouw voertuig en bouw je dat langzaam uit totdat je zonder moeite de snelweg op kan. Op die wijze haal je in zeer korte tijd jouw rijbewijs bij Rijschool Uniek in Katwijk.

Goede autorijschool

Rijschool Uniek regio Katwijk is een goede autorijschool waar je alles leert kennen van het besturen van een auto. Je leert schakelen waardoor je in staat bent om te versnellen en af te remmen tijdens de rijlessen. Je krijgt verkeersinzicht bij lastige situaties. Hier zal de toegewezen rijinstructeur je bij helpen met zijn of haar inzicht. Hierdoor bouw je ervaring op waardoor je opgewassen bent tegen zowel het theorie-examen alswel het praktijk examen. En kan je er vanuit gaan dat je met honderd procent zekerheid jouw rijbewijs B zal halen bij onze rijschool in omgeving Katwijk.

Motorrijlessen in Katwijk

Naast het volgen van autorijlessen is het bij onze Rijschool Uniek in Katwijk mogelijk om met een tweewieler om te leren gaan. Zo kan je bij ons motorrijlessen volgen waarmee je in aanmerking komt om het rijbewijs A te halen. Een aparte in motorfietsen gespecialiseerde instructeur zal je helpen met het onder controle krijgen van het voertuig. Je krijgt hierbij beheersingsoefeningen waardoor je het apparaat leert bedwingen. Door dit pakket met rijlessen af te nemen zal je in zeer korte tijd in staat zijn om bij onze rijschool uit Katwijk de rijexamens af te leggen en succesvol te slagen.