Estudio Esteban
Image default
Recreation / Travel

Overnachten in de mooiste omgeving van Nederland

Nederland kent veel mooie plekjes met prachtige natuur. Zo ook het kleine plaatsje de Lutte in het oosten van het land. Midden tussen de prachtige natuur vind je landgoed en hotel de Wilmersberg. Een prachtig authentiek hotel voorzien van de modernste faciliteiten. Zo beschikt het hotel over een prachtig zwembad, een lekkere sauna en andere spa en wellness faciliteiten. Maar daarnaast heeft het hotel natuurlijk nog veel meer te bieden. Ben je hier nieuwsgierig naar? Dan raad ik je aan om zeker nog even verder te lezen zodat je alle ins en outs van hotel Wilmersberg kunt ontdekken. 

Sporten en tot rust komen

Lekker tot rust komen en sporten klinkt in de eerste instantie niet echt als een goede combinatie. Echter, niet is minder waar. Hoe heerlijk is het om eerst al je agressie eruit te slaan met een potje tennis, en om daarna een duik te nemen in het zwembad of uit te rusten tijdens een heerlijke massage. Bij landgoed de Wilmersberg is dit erg populair. Veel bezoekers zijn dol op een goed potje tennis en genieten daarna van de vele spa en wellness faciliteiten van het hotel. 

Wijngaard

Een ander groot pluspunt aan de Wilmersberg is dat ze beschikken over een wijngaard. En een gratis wijnproeverij in de lounge van het hotel. Bij mooi weer is de proeverij in de wijngaard zelf. De Wilmersberg schenkt bij de proeverij verschillende wijnen in samenwerking met Hof van Twente. Geniet van de heerlijkste wijnen van de wijnproeverij op een prachtige locatie.

Meer informatie over de Wilmersberg

Op www.wilmersberg.nl kunt u nog veel meer informatie vinden over dit hotel in de Lutte. Denk hierbij aan informatie over het hotel, de omgeving, de verschillende faciliteiten, arrangementen en meer! Daarnaast kunt u via deze website gemakkelijk en snel een overnachting boeken.

https://www.wilmersberg.nl