Estudio Esteban
Image default
Recreation / Travel

Kom tot rust in een heerlijke Welness

Een heerlijke dag je eens laten verwennen, dat wil toch iedereen? Heerlijke massages en behandeling en dat van echte professionals. Een heerlijk vriendinnendagje of een dagje weg met je man of vrouw. Het is allemaal mogelijk bij de Wilmersberg. Het is onze taak om je helemaal in het zonnetje te zetten en je echt te laten verwennen. Een dagje bij ons en al je stress is weg. Wij nemen onze klanten serieus en zelfs met klachten kun je bij ons terecht.

Wat bieden wij?

Bij ons wellness hotel de Wilmersberg heb je verschillende arrangementen. Het is mogelijk om een driedaags arrangement te nemen en dan zijn de kosten €490,00. Hierbij heb je 1x een diner van 3-gangen. Als je voor dit pakket kiest krijg je bij onze luxe spa een gezichtsbehandeling van 50 minuten en een lichaamsbehandeling van ook 50 minuten. Je mag zelf bepalen welke vorm van lichaamsbehandeling je wilt ondergaan. Verder mag je onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten. Het is mogelijk om tegen betalen behandelingen erbij te nemen. In overleg is er veel mogelijk.

Waarom kies je ons?

Heb je altijd al eens willen genieten van een heerlijke spa en wil je ook er even tussen uit? Dat kan voor een dagje zijn of een weekend of langer. Het is mogelijk je keuze met ons te bespreken, in overleg doen wij veel. Wij zijn divers en maken gebruik van moderne techniek en apparaten. Onze specialisten hebben zijn goed geschoold en nemen je serieus. Wij bieden voor een eerlijke prijs een goede dienst, die waar is voor je geld. Na je bezoek bij ons willen wij je graag vragen om een reflectieformulier in de vullen, zodat wij onze verbeterpunten kunnen noteren en op de hoogte zijn van onze gebreken. Wij nemen de klant serieus en bij ons is de klant koning. Twijfel niet om voor vragen bij ons te komen, we helpen je graag. Wij nemen de tijd voor je. Kom gezellig eens langs en laat het op je af komen. Je gaat geen spijt krijgen en wij wensen je een prettig verblijf.

Neem snel een kijkje op onze site: : https://www.wilmersberg.nl/nl/faciliteiten/wellness-hotel-twente

 

https://www.wilmersberg.nl/