Estudio Esteban
Image default
Recreation / Travel

Koffie catering

Koffie, voor veel Nederlanders de startmotor voor een nieuwe dag. Ruim 80% van de Nederlanders drinkt met enige regelmaat koffie en samen drinken we 6,5 miljoen liter per dag. Logisch dus dat koffie catering één van de meest gekozen diensten is voor een beurs, feest of evenement. Wanneer je echt goeie koffie wilt kijk dan eens naar de koffiebars van Barcompany. De dames en heren van de Barcompany hebben echt passie voor goede koffie. Bij hen stroomt het zwarte goud door de aderen.

Koffie catering

Goede koffie op jouw beursstand, feest of evenement is van groot belang. Gasten voelen zich direct welkom en gewaardeerd en dat is de eerste stap naar een succesvol geheel. Maar goede koffie krijg je niet door op de knop van je Senseo apparaat te drukken. Nee, goede koffie vraagt om meer. Goede koffie vraagt om aandacht. De perfecte branding, maling, hoeveelheid en temperatuur zorgen samen voor de beste kop koffie.

Koffie catering met specialty coffee blend

Naast de beste afstelling is ook de beste koffieboon een ingrediënt tot succes. Barcompany werkt met koffiebonen van koffieboeren uit Antigua in Guatemala, Paraná in Brazilië en La Paz in Honduras die uitsluitend biologisch te werk gaan. Barcompany heeft daarom een geweldige, ronde en zoete smaak met weinig zure tonen. De blend is uniek want hij wordt speciaal voor Barcompany gebrand. Zo maken zij van een alledaags kop koffie, een ware beleving waar je een goed gevoel aan over houdt. Dus wil jij een goede eerste indruk maken? Is jouw feest pas compleet met goede koffie? kijk dan zeker even bij Barcompany voor de beste koffie catering.

http://www.barcompany.nl