Estudio Esteban
Image default
Offers

Hotel van der Valk Apeldoorn ontvangt u met gastvrije, open armen!

Zoekt u een mooie, gastvrij locatie op de Veluwe, de bosrijke landstreek in de provincie Gelderland? U bent van harte welkom bij van der Valk Apeldoorn. Hotel de Cantharel herbergt 157 moderne kamers en suites. De inrichting is luxe en comfort staat op nummer 1. Tijdens uw verblijf in dit hotel kunt u echt even helemaal tot rust komen. Bent u tussendoor in voor een sportief uitje? In de omgeving kunt u paardrijden en prachtige wandel- en fietstochten maken.

Naast hotelkamers biedt van der Valk Apeldoorn ook ruimtes voor vergaderingen, congressen, feesten en trouwerijen. Het congrescentrum beschikt over vijf zalen met plaats tot 330 personen. De achttien vergaderzalen zijn praktisch ingericht en van moderne snufjes voorzien. En dan restaurant van der Valk Apeldoorn. Op het menu staan overheerlijke a la carte gerechten, waarbij ook verse streekproducten verwerkt zijn. Aanraders zijn het Live Cooking Buffet, de zondagsbrunch en niet te vergeten de gezellige bar waar goede wijn en smakelijk bier geschonken worden.

Veluwe als achtertuin

Een hotel op de Veluwe waar het echt ouderwets goed genieten is. U bent zeer welkom in hotel van der Valk Apeldoorn. Het hotel heeft regelmatig goede deals in de aanbieding. Een last minute boeking bijvoorbeeld waarbij u getrakteerd wordt op een vers ontbijt en als u dat wenst ook een diner. Andere aantrekkelijke deals van hotel van der Valk Apeldoorn zijn:

  • arrangementen gericht op de verschillende seizoenen;
  • culinaire arrangementen;
  • arrangementen speciaal voor families;
  • arrangementen met outdoor-activiteiten;
  • arrangementen in het teken van de Veluwe.

Op de website leest u alle details en kunt u ook direct een boeking doen. Het hotel ligt aan de Van Golsteinlaan 20 in Uchelen, Apeldoorn. Voor contact kunt u gebruik maken van het online contactformulier, telefoonnummer +31 55 541 44 55 en email-adres cantharel @ valk.com. De laatste nieuwtjes afkomstig van Van der Valk Apeldoorn leest u in de nieuwsbrief. Als u zich daarvoor inschrijft, staan u leuke verrassingen te wachten.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/