Estudio Esteban
Image default
Recreation / Travel

Groeneveld GDW, het incassobureau die u goed helpt!

Door Groeneveld GDW in te schakelen gaat alles ineens eens stuk beter. Hiervoor had ik vele problemen met mensen die hun rekeningen niet betaalde bij mij of altijd te laat waren. Dit gedrag was ik op een gegeven moment zat en wilde daar vanaf, ik wist alleen niet hoe. Daarom ging ik hulp zoeken om dit probleem aan te pakken. Maar waar moet je beginnen?! Er zijn zoveel bedrijven waar je uit kan kiezen dat het soms een beetje teveel wordt!

Groeneveld GDW inschakelen en werkwijze doornemen

Ik had al een beetje rond gekeken welke incassobureau’s, zoals Groeneveld GDW, mij goed kunnen begeleiden en helpen met mijn problemen. Toen ik in contact kwam met Groeneveld GDW had ik meteen een goed gevoel bij hun, dus maakte ik een afspraak om elkaar te leren kennen en wat zij voor mij konden betekenen. Op de dag van het gesprek heb ik mijn situatie uitgelegd en besproken wat we hieraan konden doen. Ze hebben een hele werkwijze die ze toepassen en ik had 100% vertrouwen in dat systeem dus ik liep hun gewoon alles doen en ik hoorde wel als ik iets kon betekenen. Tussendoor kreeg ik wel updates en spraken we af om af en toe te kijken hoe de status was van bepaalde klanten. Zelf vond ik dat fijn van het bedrijf.

Alles liep zoals gepland

Na ongeveer een paar maanden ging alles veel beter. Mijn klanten begonnen eindelijk op tijd rekeningen te betalen en ik merkte dat Groeneveld goed zijn best deed. Ook bij de klanten die nog steeds niet wilde betalen zijn hardere maatregelen genomen en dat vond ik zelf ook fijn om te zien. Groeneveld GDW is echt een professioneel bedrijf dat je kan helpen in zulke situaties en heb geen enkele spijt dat ik hun heb ingeschakeld.

Contact

Wilt u ook contact zoeken met het incassobureau? Bekijk dan de website van Groenveld GDW voor meer informatie over hun diensten en wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bovendien kunt u daar ook meteen een proefberekening maken via de website.