Estudio Esteban
Image default
Recreation / Travel

Binnenspeeltuin en buitenspeeltuin | Megapret

Megapret

U wilt een dagje met uw kinderen naar een leuke, gezellige speeltuin in Lievelde. In dit artikel zal uitgelegd worden wat voor soorten speeltuinen wij hebben en wat er te doen is. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder!

Uw peuter moet natuurlijk ook zijn eigen spulletjes kunnen vervoeren tijdens zo’n dagje weg. Bekijk hiervoor de rugzakken en gymtassen op Jut en Juul Lifestyle for Kids. 

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin is de plek voor uw kinderen om zich lekker te kunnen vermaken. Onze binnenspeeltuin bestaat uit maar liefst 1500 m2. Er is hier van alles te doen voor uw kinderen om er een topdag van te maken. De indoor speeltuin bestaat onder meer uit ballenbakken, trampolines, springkussens en een familieglijbaan. Er is ook een kinderdisco voor uw kinderen om te dansen en een rodelbaan van 30 meter lang en 7 meter hoog. De binnenspeeltuin is heel het jaar geopend! 

Buitenspeeltuin

Buitenpret is onze ruim 20.000 m2 grote buitenspeeltuin. Er is enorm veel te doen in onze buitenspeeltuin voor uw kinderen. Het bestaat uit een verkeerspark met daarbij een benzinestation en een wasstraat. Daarnaast bestaat het uit een monorail, wat het absolute hoogtepunt is van onze buitenspeeltuin. Het leuke hiervan is dat ze zelf moeten inspannen om het wagentje vooruit te krijgen. Verder zijn er grote klim & klauter toestellen waar uw kinderen zich prima kunnen vermaken. Buiten dat er voor uw kinderen enorm veel te doen is, zijn er voor de ouders ook genoeg activiteiten om zich te kunnen vermaken. Zo wordt er een boerenspeurtocht georganiseerd, snookergolf en de adventure midgetgolfbaan.

Water speeltuin

Bij minimaal 23 graden zal de waterspeeltuin opengaan. Zo kunnen uw kinderen zich perfect vermaken in het water en tussen de fonteinen. Waterpret bestaat uit meer dan 25 spuitfonteinen en waterelementen. Ook beschikt onze waterspeeltuin een spectaculaire waterglijbaan. Terwijl u volop geniet van het lekkere weer op het terras, genieten uw kinderen zich prima in onze waterspeeltuin.

Megapret

Megapret is het leukste en gezelligste binnen/buiten speeltuin van Gelderland. Neem uw kinderen mee en ervaar zelf hoe het in megapret is. 

http://www.megapret.nl/familiepark-megapret/